چیستی و چگونگی اجرای سقف کناف

از علل ایجاد و اجرای سقف کناف میتوان به اهمیت طراحی دکوراسیون داخلی اشاره کرد. امروزه اجرای دکوراسیون داخلی مبحثی است که بسیار مورد توجه قرار گرفته است. این امر تنها منوط به چیدمان داخلی یک فضا نیست، آیتم هایی مانند رنگ وسایل، طرح سقف و پنجره ها و … و به طور کلی تمام فضای مورد بحث را شامل میشود.

رشد و ارتقاء تکنولوژی ساخت و ساز در چندین سال اخیر موجب جایگزینی مصالح و ایده های جدید با مصالح و سبک های ساخت قدیمی و سنتی شده است. این امر موجب به وجود آمدن سبک های جدید از قبیل اجرای سقف کناف شده است.

اجرای سقف کناف تقریبا بیش از هشتاد سال است که در صنایع ساختمان سازی وجود دارد و توسط شرکت های دکوراسیون داخلی مورد استفاده قرار می گیرد. به کناف گچبرک نیز میگویند. کناف نوعی صفحه است که با گچ روکش شده، اجرای سقف کناف از چندین لحاظ بهتر از کار کردن گج بر روی سقف است. اول اینکه کناف زودتر از گچ قابل اجرا است و همچنین دربسیاری از موارد هزینه ی کناف از گج کمتر است.

در اجرای کناف سقف به نسبت گچ، سقف کمتر پایین می آید و همچنین سبکتر نیز هست و امکان اجرای نور پردازی در سقف کناف وجود دارد. البته در این امر سلیقه هم نقش دارد، چنانچه به ابزارهای آماده علاقه ای ندارید و به گچبری های کلاسیک و قدیمی علاقه مند هستید بهتر است اجرای کناف سقف را برای منزل خود انتخاب نکنید.

ساختار ها در اجرای سقف کناف

در اجرای سقف کناف ساختارهای متفاوتی و محکمی وجود دارد که بسته به نوع وشکل کار  درخواستی مورد برسی اجرا قرار میگیرد. از مورد های مهم ساختار اجرا ی سقف کناف میتوان موارد زیر را نام برد:

  1. اجرا کناف دیوار کاذب جدا کننده
  2. اجرا کناف دیوار کاذب به صورت پوششی
  3. اجرا سقف کناف یک پارچه
  4. اجرا سقف کناف بصورت مشبک

[vc_section][vc_row][vc_column width=”1/6″][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_gallery type=”image_grid” images=”2760,2753,2752″ onclick=”img_link_large”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][/vc_section]