انواع سانترال پاناسونیک
تمامی تلفن هایی که به مراکز تلفن سانترال پاناسونیک مربوط میشوند، و با آن سازگاری دارند، به چهار دسته تقسیم بندی می شوند. در ابتدا با در نظر گرفتن مراکز تلفن سانترال، باید اقدام به خریداری انواع تلفن های سانترال کرد. این چهار دسته از تلفن های پاناسونیک، قابلیت ارتباط به مرکز تلفن سانترال را دارند، عبارتند از:
- تلفن های آنالوگ
- تلفن های دیجیتال
- تلفن های هایبرید
- تلفن های تحت شبکه
تلفنهای آنالوگ
طبق مقالاتی که تاکنون در سایت مطالعه نمودید، تلفن های آنالوگ معمولی میتوانند روی تمام دستگاه های سانترال نصب شوند، و برای تلفن های داخلی دستگاه سانترال مورد استفاده قرار میگیرد. برای این تلفن های داخلی سانترال میتوان، از بیسیم نیز استفاده نمود. از آنجایی که این گوشی ها دارای امکانات ویژه نیستند، برای آزادسازی یک خط باید عددی بین ۰ یا ۹ را گرفت تا تماس مقدور گردد. از مهمترین مزیتهای این تلفنها میتوان به قیمت پایینی که دارند اشاره کرد.
شرکت های گسترده و دارای تعداد زیادی از پرسنل ها، این داخلی ها بیشتر پیشنهاد می شوند، زیرا استفاده از تلفن های دیجیتال و هایبرید چندان توجیه اقتصادی نخواهند داشت. در بررسی تلفن های دیجیتال و هایبرید، نخست به معرفی آنها میپردازیم. تلفنهای هایبریدی و دیجیتال محصولاتی از شرکت پاناسونیک هستند، که از آنها برای تلفن های داخلی سازمان ها و شرکت هایی که از سانترال پاناسونیک بهره مند هستند،می توان استفاده کرد.
شرکت پاناسونیک توانسته با تولید انواع تلفن های رومیزی و تنوع در تلفن های هایبرید و دیجیتال، نظر کاربران را به خود جلب کند.
تلفن های هایبرید پاناسونیک
تلفن های هایبرید تقریباً شکل و ظاهری مشابه با تلفن های دیجیتال پاناسونیک دارند. از نظر ساختاری نیز، تلفنهای هایبریدی در مدل های مختلفی به بازار عرضه شده اند، که دارای ویژگی های مختلفی مثل: اندازه صفحه نمایش، قابلیت تنظیم زاویه، جانمایی صفحه کلید و…. می باشد. در واقع تلفنهای هایبریدی ترکیبی نرم افزاری است از تلفن های آنالوگ و دیجیتال. دلیل اصلی این کار، ترکیب دو نوع سیگنال صدا و سیگنال های های دیجیتالی صفر و یک برای انتقال اطلاعات می باشد.
تلفن های هایبرید پاناسونیک را بر روی مراکز کم ظرفیت مثل؛ TEM/TES824 و دیگر مراکز پر ظرفیت و تحت شبکه می توان استفاده کرد. از دیگر مواردی که باعث ایجاد تفاوت بین تلفن دیجیتال پاناسونیک و هایبرید پاناسونیک شده، به تعداد زوج سیم های وصل شده به این دستگاه ها برای راه اندازی خطوط داخلی برمی گردد.
تلفن دیجیتال پاناسونیک
از دیگر تفاوت های اصلی بین تلفن دیجیتال و تلفن هایبرید، می توان به استفاده از سیگنال های صفر و یک، برای انتقال اطلاعات اشاره کرد. بسیاری از مدلهای مختلف دیجیتال پاناسونیک ،علاوه بر زیبایی ظاهری که دارند، امکانات مناسبی مثل؛ قابلیت تنظیم پایه، و صفحه نمایش دستگاه را در اختیار کاربر قرار می دهند.
تلفن های دیجیتال پاناسونیک، برخلاف تلفن های آنالوگ و هایبرید، روی مراکز کم ظرفیت کارآیی نداشته، و برای استفاده از آن باید حتما در محیط خود از یک دستگاه سانترال پر ظرفیت بهره بگیرند. امکانات و ویژگی های کاربردی این دستگاه باعث شده تا این محصول یکی از پر کاربرد ترین تلفن های موجود در محیط های اداری برای تلفن های داخلی باشد.
نکات فنی در مورد تفاوت تلفن های دیجیتال و هایبرید
یکی دیگر از تفاوت های تلفن دیجیتال و تلفنهای پاناسونیک میتوان در قابلیت DXDP تلفن های دیجیتال جستجو نمود. در کنار این قابلیت، کاربر به راحتی می تواند از یک زوج سیم خارج شده از دستگاه سانترال دو تلفن داخلی، راه اندازی شود. در نتیجه تا حدود زیادی در هزینه های شرکت و سازمانها صرفه جویی می شود. هنگامی که یک کارت ۱۶ پورتی، ۳۲ داخلی دیجیتال را راه اندازی کرده و میتواند از امکانات آنها در محیط های داخلی استفاده کند.
برای برقراری سریع و آسان بر روی تلفن دیجیتال پاناسونیک، کلید های قابل برنامه ریزی یا میانبر وجود دارد. تعداد این کلیدها نسبت به مدل های متفاوتی که دارند، متفاوت است. هنگامی که قصد مدیریت تعداد زیادی داخلی را توسط تلفن دیجیتال داشته باشیم، میتوان یک زوج سیم و یا پورت دیگری از کارت خطوط دیجیتال را به کنسول وصل کرده و از آن برای ارتقاء تعداد کلیدهای شماره گیری استفاده نماییم. ویژگی دیگری که میتوان به آن اشاره کرد؛ عدم نیاز به گرفتن عدد ۰ یا ۹ برای آزاد کردن خطوط شهری می باشد.
این کار تقریباً بر روی انواع مدلهای مختلفی که از طریق فشار دادن کلید مربوط به هر خط شهری امکان پذیر است، انجام می شود. در واقع یکی از کاربردهای کلید حافظه در تلفن های دیجیتال به همین منظور است.
تلفن سانترال پاناسونیک و مدل های تحت شبکه
برای بهرهگیری از کیفیت بالای صدا در سانترالهای تحت شبکه میتوان از تلفنهای در بستر شبکه استفاده نمود. این تلفنها نیز از امکانات مختلفی مانند موارد زیر بهرهمند هستند که راه اندازی این تلفن ها در بستر شبکه مهمترین نکته در ارتباط با این تلفن میباشد.
- شماره گیری سریع
- کلیدهای حافظه
- مشاهده لیست تماس ها
- استفاده از هدفون، کیفیت صدای HD و….
در واقع برای راه اندازی تلفن های تحت شبکه پاناسونیک نیاز به سیم کشی مجزا نیست، و میتوان از همان سیم کشی کابل شبکه خود استفاده کرد. سانترال NS نوعی سانترال تحت شبکه است، که در کنار سانترال TDE می توانند، از تلفن های تحت شبکه پشتیبانی کنند. در هنگام جابجایی میتوانید، تلفنهای IP را به راحتی تغییر دهید، زیرا دارای انعطاف پذیری بالایی هستند و میتوان از آنها در هر مکانی استفاده کرد.