تاکنون انواع مختلفی از تلفن ها مخصوصاً تلفن های دیجیتال با برندهای متنوع به بازار ارائه شده اند. در این میان شرکت های با کیفیت از اهمیت ویژه برخوردار هستند. میتوان با اطمینان به تجربه آنها به کیفیت محصول مطمئن شد. پاناسونیک سالیان سال است که مشغول به ساخت انواع تلفن ها و دستگاههای مربوطه می باشد.
تلفن های آنالوگ
همانگونه که در قسمت های قبل توضیح دادیم، تلفن های آنالوگ از یک زوج سیم برای بوق تشکیل شده اند. این تلفنها قابلیت نصب و راهاندازی بر روی هر سانترالی را دارند ولی بر روی خط های مستقیم جواب نمی دهند. یکی از ایراداتی که تلفن های آنالوگ دارند، این است که نمیشود با آن ها خطوط در حال استفاده را مشاهده کرد. تلفن های رومیزی که در سازمان ها و ادارات برای داخلی های سانترال استفاده می شوند و تلفن بی سیم بیشتر در مصارف خانگی مورد استفاده قرار می گیرد از دسته آنالوگ می باشند.
نحوه فعالسازی تلفن های دیجیتال
یکی از مشخصه های اصلی تلفن های دیجیتال پاناسونیک وجود پسوند DT است. تلفن دیجیتال پاناسونیک را تنها با یک زوج سیم مسی یا همان یک زوج سیم کابل مخابراتی می توان نصب و راه اندازی کرد. در واقع فعال سازی با یک زوج سیم انجام خواهد شد، که ارتباط با سانترال پاناسونیک از طریق ارسال پکت های دیتا خواهد بود.
ویژگی های تلفن دیجیتال پاناسونیک
از ویژگی های مهمی که تلفن های دیجیتال دارند، فعال سازی یک داخلی دیجیتال کاملاً مجزا است که به آن DXDP می گویند. با توجه به اینکه مدل های تلفن دیجیتال پاناسونیک با مدل های قبلی ارائه شده تفاوت های زیادی دارند، می توان گفت که برند پاناسونیک در ارائه دادن نسل جدید تلفن دیجیتال برتری بیشتری نسبت به برندهای متفاوت دیگر دارد.
تلفن های دیجیتال با دارا بودن تعداد زیادی کلید، کارهایی همچون برنامه ریزی، تماس سریع با دیگر داخلی ها، و خطوط شهری را ممکن می سازد. تلفن پاناسونیک مدل KX-T7665 و تلفن های سری DT300 , DT500 از محبوب ترین تلفن های دیجیتال در مصارف اداری و غیره محسوب میشوند.
تلفن های هایبرید پاناسونیک
این نوع از انواع تلفنها تنها وجود کارت هایبرید سانترال پاناسونیک قابل راه اندازی میباشند. در این صورت تلفن های پاناسونیک به لایسنس احتیاج ندارند. بالا بودن قیمت کارتهای های هایبرید در مقابل مقرون به صرفه بودن آن و کم هزینه بودن، راه اندازی تلفن دیجیتال را تبدیل به امری بسیار آسان برای کاربر کرده است.
با دو زوج سیم مخابراتی میتوان تلفنهای هایبرید پاناسونیک را راه اندازی کرد اما برای نصب و راه اندازی تلفن دیجیتال تنها یک زوج سیم کافی بود. تلفن هایبرید مدل KX-T7750 , KX-T7730 از محبوب ترین تلفن های موجود در میان کاربران است.
تلفن های IP
نوع اول
از IP برای افرادی مانند مدیران عامل مجموعه ها، مدیران ارشد و اعضای هیئت مدیره در مجموعه ها، سازمان ها و ارگان های دولتی مورد استفاده قرار می گیرد. تلفن IP میبایست دارای صفحه نمایشگر بزرگ و تا حد امکان رنگی باشد. همچنین قابلیت هایی مانند: امکان انتقال مکالمه، برقراری تعداد زیادی تماس به صورت همزمان، ساپورت چند خط تلفن به صورت همزمان، بهره مندی از کلید هایی با قابلیت برنامه ریزی و همچنین امکان افزایش کلیدهای کاربردی و داشتن اسپیکر از مهمترین ویژگیهای تلفن آی پی می باشد.
اغلب مدیران تمایل دارند، هنگام برقراری تماسهای تصویری، بر روی تلفن خود IP داشته باشند. اسامی انواع تلفن IP به صورت زیر است:
- yealink T48G
- innova phone IP232
- D-link DPH-850S
- innova phone IP222
نوع دوم
این نوع از تلفن IP مناسب مدیران و کارمندان سطوح میانی، کارمندان با حجم تماس بالا و منشیهای مجموعههاست. این تلفن ها به گونه ای طراحی شده اند که، افرادی که در سمت مسئولان اجرایی قرار گرفته اند، برای انجام فعالیت هایی مثل هماهنگی برگزاری کنفرانس های تلفنی با چندین نفر، برقراری تماس های سه نفره، و سایر نیازها از آن استفاده کنند. افرادی که در این گروه قرار گرفتند، جزو پرمشغله ترین ها هستند.
از جمله فعالیتهای آنها پاسخگویی و وصل تماس های تلفنی به داخلی ها است. کاربران علاوه بر اطمینان حاصل کردن از زیبایی تلفن، اندازه مناسب نمایشگر، اسپیکر، پشتیبانی از اتصال هدست به ماژول توسعه دهنده، میتوانند به EXTENSION MODULE نیز توجه کنند. اسامی انواع تلفن های IP این دسته به صورت زیر است:
- yealink T46G
- yealink T42G
- grand stream GXP2120
- innova phone IP241
- D-link DPH400SE
نوع سوم
این دسته از افراد شامل افراد و کارمندانی است که تعداد تماس کمتری دارند و همچنین نیاز به امکانات خاصی هم ندارند. از آنجایی که تعداد افرادی که در این دسته قرار میگیرند، درصد زیادی از پرسنل سازمان را تشکیل میدهند، انتخاب این گزینه میتواند منجر به کاهش هزینه های شبکه و راه اندازی مراکز تلفنی شما گردد. اسامی انواع تلفن های IP در این دسته به صورت زیر است:
- yealink T19P
- yealink T20P
- innova phone 1P110
- D-link DPH-150SE
نوع چهارم
در این گروه از افراد، استفاده از تلفن به صورت محدود صورت می گیرد، و تنها داشتن یک صفحه کلید ساده برای آنها کفایت میکند. از آنجایی که افراد حاضر در این گروه، دارای سطح دانش پایین تری هستند، نیاز به امکانات چندانی ندارند.
نوع پنجم
افرادی که در این دسته قرار دارند، نیاز دارند تا در فضای آزاد یا سالنهای کارخانجات و کارگاهها مکالمات تلفنی داشته باشند. Innova phone IP150 بهترین گزینه به شمار میرود.
نوع ششم
در مجموعه های بزرگ، استفاده از گوشی های تلفن بی سیم از جمله ملزومات است. از این رو، در این دسته، گوشیهای تلفن بیسیم قرار می گیرند که شامل موارد زیر میباشد:
- استفاده از WIFI
- استفاده از DECT در تلفن IP
- استفاده از cordless های سنتی
عکسها از : فریپیک