کم ظرفیت

آموزش برنامه‌ریزی TEM824 و TES824 از طریق تلفن‌های ۷۷۳۰

برنامه‌ریزی TEM824 و TES824 از طریق تلفن‌های ۷۷۳۰

نحوه برنامه ریزی دستگاه های سانترال TEM824 و TES824

در ابتدا برای برنامه‌ریزی این دستگاه‌های سانترال TEM824 و TES824 لازم است تا، از تلفن های ۷۷۳۰ پاناسونیک استفاده نماییم، و طبق مراحل زیر پیش برویم.

  1. برای وصل شدن به منوی مربوطه، ابتدا کلید پروگرام را فشار میدهیم.
  2. برای وارد نمودن پسورد دیفالت یا پیش فرض، باید دکمه ستاره مربع را شماره گیری نماییم. این رمز پیش فرض همان اعداد ۱۲۳۴ می باشد.
  3. بعد از وارد نمودن پسورد بر روی نمایشگر تلفن پیغام؛  SYS-PGM NO ظاهر میشود.
  4. هنگام رویت این پیغام مشخص می‌شود که، دستگاه سانترال ما آماده است تا با وارد نمودن یک عدد سه رقمی، برنامه‌ریزی‌های مخصوص ما را اجرا کند.

 

تنظیم ساعت و تاریخ در برنامه ریزی تلفن پاناسونیک ۷۷۳۰

بعد از طی شدن مراحل قبل و نشان داده شدن پیغام مورد نظر روی تلفن ۷۷۳۰، ابتدا کد ۰۰۰ را به منظور تنظیمات ساعت و تاریخ روی دستگاه وارد می کنیم. در این صورت مشاهده خواهیم کرد که به ترتیب زمان و تاریخ برای تغییرات مورد نظر نمایش داده میشوند. حال برای تغییر دادن اعداد و حروف مورد نظر روی نمایشگر، می توان از صفحه کلید موردنظر روی تلفن ۷۷۳۰ استفاده نمود.

از کلیدهای جهت نمای روی دستگاه نیز جهت جابجایی و تغییر دیگر موارد میتوان استفاده کرد. از کلید AUTO ANS برای تغییرات مورد نظر بر روی حروف نمایش داده شده مثل ماه در تاریخ دستگاه، می توان بهره برد. به همین روال تمامی اعداد و حروف دیگر را تغییر داده و در انتها با فشار دادن دکمه STORE تنظیمات مربوط به زمان و تاریخ را روی دستگاه های سانترال TEM824 و TES824 ذخیره می کنیم. برای وارد نمودن کد های دیگر جهت برنامه ریزی دستگاه، دکمه hold را فشار میدهیم.

 

تنظیم و تغییر پسورد

هنگامی که دکمه hold را فشار میدهیم، پیغام آماده بودن دستگاه برای برنامه ریزی ظاهر می شود. می‌توان به راحتی با وارد نمودن کد ۰۰۲ تنظیمات مربوط به پسورد دستگاه را انجام داد. بعد از وارد نمودن کد، دکمه sp-phone را برای تایید عملیات وارد می‌کنیم. برای ادامه برنامه ریزی تلفن پاناسونیک ۷۷۳۰، می توان مانند مرحله تغییرات زمان و تاریخ، از صفحه کلید دستگاه برای وارد نمودن پسورد جدید استفاده نمود و در آخر، دکمه STORE را برای ذخیره تغییرات فشار داد.

کد ۰۰۹ یکی دیگر از کد های برنامه ریزی تلفن پاناسونیک ۷۷۳۰، برای برنامه‌ریزی داخلی های آنها می باشد.

از این کد برای تغییر شماره های داخلی مورد نظر دستگاه، نیز استفاده می کنند.

 

تغییر نام داخلی ها با استفاده از نرم‌افزار و تلفن ۷۷۳۰

در این دستگاه ها، از سه برنامه مختلف برای شماره داخلی ها می توان استفاده کرد. داخلی های ما می تواند اعداد, ۱۰۰ تا ۱۹۹، ۱۰۰ تا ۴۹۹ و داخلی ۱۰ تا ۴۹ باشند. این داخلی ها قابلیت تنظیم شدن در شرایط مختلف کاری را دارند. پس از ترک کردن مراحل و وارد نمودن کد ۰۰۹ هده می‌کنیم که دستگاه به صورت پیش فرض برنامه شماره ۱ را اجرا می کند.

برنامه شماره ۱ به ما کمک میکند، تا داخلی های خود را از ۱۰۰ تا ۱۹۹ داشته باشیم. در صورت نیاز می توانیم از دیگر برنامه ها، یعنی برنامه‌های ۲ و ۳ نیز استفاده کنیم. هنگام وارد نمودن برنامه جدید مشاهده می کنیم که دستگاه سوال jack no از ما می پرسد، که کدام داخلی و یا جک خود را می خواهید تغییر دهید؟

برای مثال اگر جک ۰۱ ما داخلی شماره ۱۰ باشد به راحتی می توان آن را به داخلی شماره های دیگر، مانند ۱۱ یا ۱۲ تغییر داد. در اصل این قابلیت یکی از برتری های ممتاز دستگاههای سانترال است، که با برنامه ریزی تلفن پاناسونیک ۷۷۳۰، به ما این اجازه را می‌دهد تا بتوانیم برای برقراری ارتباطات داخلی، کمترین رقم ممکن را شماره گیری کنیم.

 

راه اندازی موزیک هلد در سانترال TEM824 و TES824

کد ۱۱۱ برای تغییرات موزیک هلد استفاده می شود. موزیک هولد به دو صورت متفاوت اکسترنال و اینترنال قابل اجرا می باشد، که با طی نمودن مراحل مختلف، شبیه به مراحلی که برای دیگر کد ها توضیح دادیم، می توان حالت های مختلف آن را انتخاب کرد و تغییرداد.

 

تنظیمات مربوط به خطوط شهری

کد ۴۰۰ مربوط به خطوط شهری دستگاه میباشد. برای مثال اگر ما یک دستگاه سانترال ۳ به ۸ داشته باشیم، تنها از دو خط  شهری آن استفاده کنیم، می توانیم برای جلوگیری از رفتن دستگاه بر روی خط سوم، از این کد استفاده نماییم و در واقع به صورت نرم‌افزاری این خط را مسدود کنیم. هنگام وارد نمودن کد ۴۰۰ پیغام co connection بر روی نمایشگر تلفن ۷۷۳۰ پدید می آید. برای تایید این پیغام همانند دیگر کد های برنامه ریزی تلفن پاناسونیک ۷۷۳۰، از دکمه sp-phone استفاده می کنیم. زمانی که این دکمه را فشار میدهیم، دستگاه با نمایش پیغام? co no شماره خط شهری که قرار است آن را مسدود کنیم، از ما میخواهد. ما میتوانیم با وارد نمودن اعداد متناظر با خطوطی که استفاده نمیکنیم،آن خط را غیر فعال سازیم.

اگر بخواهیم از حالت برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ خارج شویم، می توانیم به راحتی مشاهده کنیم که خط مورد نظر از لیست خطوط مورد استفاده ما حذف شده است.

معرفی کد ۴۰۱

کد ۴۰۱ در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ با تلفن پاناسونیک ۷۷۳۰، به ما این امکان را می‌دهد تا مشخص کنیم، که خطوط ما روی چه حالتی قرار بگیرند. توجه داشته باشید که در برنامه ریزی تلفن پاناسونیک ۷۷۳۰، ممکن است دستگاه به صورت پیش فرض روی حالت pulse قرار داشته باشد، که در واقع همان شماره‌گیری با تأخیر است و باید آن را به حالت مورد نظر تغییر داد‌.

معرفی کد ۴۰۵

کد ۴۰۵ مربوط به دسترسی خطوط مختلف شهری ما در روز بر روی دستگاه‌های سانترال TEM824 و TES824 می باشد. برای مشخص کردن اینکه کدام داخلی های ما می‌توانند از کدام خطوط شهری ما استفاده کنند، از کد ۴۰۵ استفاده می کنیم. برای مثال می خواهیم مشخص نماییم که داخلی شماره ۱۰۱ ما نیازی ندارد که از خط ۳ شهری ما استفاده نماید.

برای آنکه پس از وارد نمودن کد و همچنین تایید مراحل برنامه ریزی با پیام ?co no روبرو می شویم، که باید با وارد نمودن عدد ۳ مشخص نماییم که هدف ما برنامه‌ریزی خط شماره ۳ خواهد بود. در حالت پیش فرض، این داخلی به خط شماره ۳ دسترسی دارد، و برای اینکه دسترسی آن قطع نشود، نمی‌توانیم به راحتی با فشار دادن دکمه AUTO ANS و تغییر حالت آن به disable این کار را انجام دهیم.

معرفی کد ۴۰۸

کد ۴۰۸ در برنامه ریزی تلفن پاناسونیک ۷۷۳۰ ، برای تنظیمات زنگ خطوط شهری مختلف دستگاه مورد استفاده قرار می گیرد‌. با وارد نمودن این کد می‌توان به راحتی مشخص کرد، که خطوط شهری روی کدام داخلی ما زنگ خورده و روی کدام یک از آنها زنگ نخورده است، و در صورتی که زنگ بخورد در چه حالتی قرار داشته است. برای انجام این کار نیز مانند کد ۴۰۵ عمل کرده و به آسانی مشخص می کنیم که خطوط شهری مورد نظر ما، روی کدام داخلی ها زنگ بخورند.

معرفی کد ۴۱۴

کد ۴۱۴ برای انتخاب حالت های مختلف خطوط شهری مورد استفاده قرار می گیرد. با انتخاب خط مورد نظر می‌توانیم، شاهد اینکه خطوط به صورت پیش فرض بر روی حالت نرمال قرار دارند، باشیم.

 

تغییر دادن نام داخلی با کد ۶۰۴

کدهایی که با عدد ۶ شروع می شوند به تنظیمات داخلی های استفاده شده در دستگاه های سانترال TEM824 و TES824 مربوط می شوند. این قابلیت از آن جهت از اهمیت بالایی برخوردار است، که هنگام تماس داخلی های مختلف با یکدیگر با نمایش نام ذخیره شده، موجب می‌شود تا شناسایی و پاسخگویی تماس به بالاترین سرعت ممکن صورت گیرد.

بعد از وارد نمودن این کد پیغام، Extension name پدید می‌آید که برای تایید آن دکمه، sp-phone را فشار می‌دهیم. در مرحله بعد دستگاه از ما می‌خواهد تا شماره جک یا داخلی مورد نظر را وارد کنیم. بعد از وارد نمودن این شماره داخلی، می توان به راحتی نام ان را تغییر داد.

کد ۶۱۲ کد روم مانیتور است که اجازه می دهد تا صدای اتاق خود را به خوبی بشنویم.

 

شنود صدای داخلی یا روم مانیتور در سانترال TEM824 و TES824

کد ۶۰۸ در برنامه ریزی تلفن پاناسونیک ۷۷۳۰ جهت فعال نمودن قابلیت روی خط رفتن در دستگاه‌های سانترال، مورد استفاده قرار می‌گیرد. این کد یکی از قابلیت‌های منحصر به فرد برای مدیران است، که به آنها این امکان را می‌دهد، تا صدای محیط خود را به آسانی گوش دهند.

کد ۸۰۰ برای ضبط جزئیات مکالمات مختلف روی دستگاه های سانترال TEM824 و TES824 مورد استفاده قرار می گیرد. با وارد کردن این کد و فعال نمودن قابلیت‌های آن، می‌توانیم پس از مکالمات به راحتی از جزئیات مختلف آن پرینت بگیریم.

کد ۹۰۰ برای فعال نمودن و غیر فعال نمودن کالر آیدی بر روی خطوط شهری در این دستگاه استفاده می شود. تنظیمات مربوط به این کد نیز، مانند تنظیمات دیگر کد ها می باشد و به آسانی با انتخاب خطوط شهری متفاوت، می توان کالر آیدی آن را فعال و یا غیر فعال کرد.

ریست نمودن سانترال با کدهای برنامه ریزی تلفن پاناسونیک ۷۷۳۰

ریست کردن دستگاه‌های سانترال ، یکی از مهمترین و حیاتی ترین اقدامات موثر در بسیاری از مواقع بروز مشکلات مختلف است. برای ریست کردن دستگاه های سانترال TEM824 و TES824 4 ، می‌توان از کد ۹۹۹ استفاده کرد.

 

 

شاید مقاله آموزش برنامه‌ریزی TES824 و TEM824 از طریق کامپیوتر هم برای شما مفید باشد. این مقاله را هم بخوانید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *